SC CONCRET CONSTRUCT AG

Dispune de sustinerea tehnica necesara derularii activitatii sale.

Sediul societatii se afla in localitatea Gura Humorului, Jud Suceava intr-o cladire de birouri moderna construita in regim propriu. De asemenea in imediata apropiere societatea detine spatii de cazare pentru personalul propriu. Tot in zona societatea a achizitionat o hala cu teren aferent de 5.000 mp. In cursul anului 2014 a fost achizitionata in ansamblu Statie de asfalt in stare functionala si complet echipata pentru sustinerea acestui segment de activitate.Baza de productie a societatii se afla in localitatea Capu Campului, Jud Suceava si este considerat depozitul central al societatii, tot aici este situata si Statia de betoane cu laborator propriu precum si Statia de sortare, ambele detin toate certificarile necesare.

Societatea detine o baza de productie si in localitatea Malini unde are si autorizata activitatea de exploatare pentru produse de cariera. Pentru inceperea exploatarii produselor de cariera societatea are in dotare linie tehnologica completa.

In prezent societatea realizeaza o investitie in regim propriu la Pensiunea Arinis, investitie ce se realizeaza in zona de interes turistic Voronet – Arinis, zona ce are si un potential turistic ridicat datorat proximitatii partiei de schi.

Societatea are in dotare un parc auto format din autoturisme pentru folosinta personal propriu dat fiind ca activitatea societatii este extinsa pe intreg teritoriu tarii, precum si masini transport in comun
personal, masini pentru transport materiale si o gama completa de utilaje de constructii.

AUTO:

Autobasculanta DAF 8×4 24 TO 15 buc
Autobetoniera MERCEDES 9 mc 3 buc
Autotrailer MERCEDES 39 TO 1 buc
Microbuz 19 locuri VW 2 buc
Microbuz 16 locuri VW 2 buc
Microbuz Mercedes Vito 8 locuri 1 buc
VW Pick-up 2,5 to 1 buc
VW Caddy 2 buc
Dacia Logan 5 buc
VW Bora 1 buc
VW Polo 1 buc
VW Golf 1 buc

UTILAJE DE CONSTRUCTII:

Buldoexcavator Komatsu WB 93R 3 buc / Incarcator frontal Komatsu WA 250 PZ-5 2 buc
Incarcator frontal Komatsu WA 320 1 buc / Incarcator frontal LIEBHERR 522 1 buc
Incarcator frontal HAMOMAG 4,0 mc 1 buc / Miniincarcator multifunctional KOMATSU 4 buc
Excavator senile LIEBHERR R924 3 buc / Excavator pneuri KOMATSU P180 3 buc
Buldozer pe senile LIEBHERR 2 buc / Cilindru compactor Dynapac 3 buc
Vibro compactor VIBROMAX 3 buc / Masina de taiat beton/asfalt 2 buc
Motostivuitor multifunctional 1 buc / Placa compactoare INDECO IHC 130 3 buc
Placa compactoare CPB 9 HB 4 HP 4 buc / Moto compresor cu picon 3 buc
Ciocan demolator 423/201 4 buc / Generator insonorizat 30 kva 4 buc
Statie concasare POWERSCREEN 1 buc / Statie sortare POWERSCREEN 1 buc
Statie de asfalt 1 buc / Statie de betoane 1 buc
Schela fatada S 162 383 3 buc / Schela fatada S 162 390 2 buc (2500 mp)
CofrajPERI 5 seturi (3000 mp)

S.C. CONCRET CONSTRUCT AG S.R.L. a implementat incepand cu luna noiembrie 2013 proiectul „CRESTEREA COMPETITIVITATII S.C. CONCRET CONSTRUCT AG S.R.L. PRIN DEZVOLTARE TEHNOLOGICA”, cod SMIS 48282, co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finanantare incheiat cu Ministerul Economiei, Autoritate de Management pentru Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”.

Organismul Intermediar pentru Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” este Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est.

Valoarea totala a proiectului este de 1.980.520,91 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este 958.316,54 lei.

Obiectivul general si obiectivele specifice au fost realizate in perioada celor 12 luni de implementare a proiectului. Atingerea obiectivului general a contribuit la cresterea rolului economic a localitatii Gura Humorului, prin dezvoltarea microintreprinderilor.

Prin proiect s-a urmarit cresterea competitivitatii activitatilor de constructii realizate de SC CONCRET CONSTRUCT AG SRL, prin modernizarea si eficientizarea activitatii, in spiritul unei dezvoltari durabile si eco-eficiente. Numarul angajatilor a crescut ca urmare a implementarii proiectului, fiind create un numar de 8 noi locuri de munca. In implementarea proiectului, s-a avut in vedere respectarea principiilor.

Privind egalitatea de sanse si nediscriminarea, dezvoltarea durabila si eficienta energetica. Prin proiect s-au achizitionat utilaje specializate, respectiv: buldoexcavator, miniexcavatoare, teletruck, grup hidraulic de putere, pompa de beton, compactor, placa compactoare reversibila, mai compactor, utilaje care vor imbunatati baza materiala deja existenta si vor asigura imbunatatirea fluxului de executie a lucrarilor de constructii si implicit a calitatii lucrarilor de constructii realizate.

Beneficiarii directi ai proiectului sunt S.C. CONCRET CONSTRUCT AG S.R.L., prin imbunatatirea bazei materiale si implicit prin cresterea cifrei de afaceri, cei 8 noi angajati, care vor lucra la SC CONCRET CONSTRUCT AG SRL, ca urmare a implementarii proiectului, clientii S.C. CONCRET CONSTRUCT AG S.R.L., care vor achizitiona lucrari de o calitate superioara.

Finalizarea cu succes a proiectului dupa 12 luni de implementare, inseamna o oferta de lucrari pe piata de profil, la o calitate superioara.