SC CONCRET CONSTRUCT AG SRL infiintata in anul 2007, firma noastra este o societate de constructii cu capital integral privat, cu un obiect de activitate diversificat si adaptat la cerintele pietei, care consta, in principal, in executarea lucrarilor de constructii de orice tip – constructii noi, reparatii si reabilitari, extinderi si modernizari ale unor constructii deja existente, inclusiv instalatiile aferente. Societatea noastra are o experienta de 9 ani in constructii, desfasurand o activitate recunoscuta la nivel national, fiind angajata in numeroase contracte de anvergura, de investitii si antrepriza constructii executate cu succes.

Beneficiarii nostri pot fi in egala masura institutii de stat cat si investitori privati, in ambele prioritatile noastre sunt profesionalismul, calitatea, si corectitudinea in relatia cu clientii nostri si in executia lucrarilor contractate.

DOMENIUL DE ACTIVITATE

Constructii Cladiri
Lucrari de constructii a cailor ferate
Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor
Constructia de poduri si tunele
Vezi tot

CONDUCEREA SOCIETATII

  • Director general: Ing. CRETU MIHAI CORNELIU
  • Director general executiv: Ing. GRIUL MIHAI
  • Director mecanizare: Ing. SANDU GHEORGHITA
  • Director economic: Ec. PAICU ELENA

PREMII

STRATEGIA NOASTRA

La elaborarea unei strategii eficace managerii societatii au in vedere trei factori principali:

  • Firma
  • Clienti
  • Concurenti

Fiecare dintre acestia constituie cate o entitate ce are propiile sale interese si obiective. Pentru a elabora si implementa o strategie eficienta managerul opteaza sa se diferentieze pozitiv de concurentii sai, utilizaandu-si atuurile pentru a satisface mai bine nevoile clientilor. Elaborarea unei asemenea strategii nu este simpla, deoarece ea trebuie sa aiba in vedere toate segmentele de clienti, toate functiile cheie ale firmei, toate aspectele valorificate de concurenti pentru obtinerea unui avantaj. Strategia de afacere care urmeaza sa fie aplicata trebuie sa tina cont de aceste trei mari criterii cheie,astfel incat sa influenteze relatia dintre ei pentru a marii avantajul relativ al firmei.

Aveti un proiect pentru noi?

Suntem mereu la dispozitia ta. Nu ezita sa ne contactezi!
Contact